Laboratoires Colin

Farmaceutische Groothandel

Produit - Laboratoires ColinHome

Contact - Laboratoires ColinContact

 

Adres

rue Trou du Loup 50
B-4670 Blegny
Belgique

Tél : 04 387 41 20
Fax : 04 387 61 20
Gsm : 0477 255 085

Products > Groene Duivel

Vloeibaar eksterogenmiddel

Na een zeer warm voetbad van ongeveer 10 minuten (of van de handen 's morgens en 's avonds een laag "Groene Duivel" op de eeltknobble strijken,met het glazen stokje of met een luciferstokje.

De voet gedurende enkele minuten bloot laten om het product te laten drogen. Na twee dagen het gevormde vlies zorgvuldig verwijderen vooraleer een nieuwe laag aan te brengen. Deze behandeling gedurende 6 dagen voortzetten en de 7de dag opnieuw een zeer warm voetbad nemen.

Dan is het mogelijk de eeltknobbel zeer gemakkelijk af te nemen. Indien soms het eksteroog niet geheellosraakt (zeer zeldzaam geval dat zich kan voordoen wanneer het gaat om een oude eeltknobbel) is het voldoende de behandeling gedurende enkele dagen voort te zetten.

Instructies

WAARSCHUWING

"Groene Duivel" bevat antiseptische bestanddelen en kan dus op zichzelf geen infectie van de eksterogen veroorzaken. Nochtans kan het slecht leggen van de pleister of van de zalf naast het eksteroog, het aanbrengen van de vleoeistof op gezonde delen van de voet, nutteloze pijnen of prikkelingen van de normale weefsels teweegbrengen, die in aanraking met de sokken gevaar lopen voor infectie. Kleef dus de pleister met de grootste zorg en breng de zalf of vloeistof niet buiten het pijnlijke gedeelte aan. Voor ernstige gevallen, of deze gepaard met infectie, is een behandeling door een pedicure aan te raden.

→ Terug