Laboratoires Colin

Farmaceutische Groothandel

Produit - Laboratoires ColinHome

Contact - Laboratoires ColinContact

 

Adres

111, rue de Fléron
B-4020 LIEGE
Belgique

Tél : 04 387 41 20
Gsm : 0476 21 77 07

Products > Groene Duivel

Eksterogenmiddel zalf 10 g

Te gebruiken bij eeltknobbels : 15 minuten lang een zeer warm voetbad nemen, een hoeveelheid zalf (zo groot als een erwt) uitstrijken op een klein rond lapje linnen dat men op de grootte van de eeltknobbelheeft geknipt : dit op eeltknobble aanbrengen, en de teen omwinden met pleister.

N.B. Volg deze aanwijzingen nauwkeurig om de werking van de zalf tot de eeltnobble te beperken.

Herhaal deze stappen zonder voetbad gedurende twee tot drie dagen. Na twee of drie toepassingen, houdt de pijn op. Men hoeft slechts een tweede zeer warm voetbad te nemen en op de plaats van eetlnobble zult U witachtigen, ongevoelige huid zien. Dez zal U gemakkelijk zonder pijn, tussen duim en wijsvinger, kunnen verwijderen.

Het is echter mogelijk dat deze behandeling van drie dagen onvoldoende is, vooral wanneer men te doen heeft met een verouderde eeltknobbel dtie goed vast blijft zitten. In dit geval is nieuwe behandeling van drie dagen.

Voor eeltplekken: op dezelfde manier tewerk gaan, maar een groter rond lapje uitknippen ter grootte van de eeltplek. Dit lapje met behulp van kruisvormige pleister op de eeltlek bevestigen.

→ Terug